Изберете страница

ТЕРМОТРАНСФЕРНИ ЛЕНТИ

Термотрансферни ленти в различни ширини и дължини.

Восъчни WAX

Восъчно – резинови WAX-Resin

Резинови Resin

Произход на материала Словакия.