Изберете страница

ЗА НАС

“Беремед” ООД e българска компания с основен предмет на дейност производство на ролки за касови апарати и фискални принтери, самозалепващи етикети, термодиректен и термотрансферен картон. Тя поставя начало на своята дейност през 2008 година. За годините на своята работа дружеството успява да си създаде име на коректен партньор и гарант за качествено и коректно изпълнение на своите проекти.  Фирмата непрекъснато се развива в посока предлагане на своите клиенти на все по-голямо разнообразие от продукти и услуги с високо качество и конкурентни цени.

Основната дейност на фирмата включва:

  • Производство на ролки за касови апарати и фискални принтери – бели (стандартни) и с печат
  • Производство на различни видове самозалепващи етикети – бели (стандартни), цветни и с печат
  • Продажба на различни размери хартиени и специални самозалепващи етикети (стикери);
  • Продажба на широка гама термотрансферни ленти  за печат върху самозалепващи етикети;
  • Продажба на текстилни материали и термотрансферни ленти за печат на етикети за облекла;
  • Продажба на термотрансферни принтери Honeywell, CITIZEN за отпечатване на самозалепващи етикети и термоленти.

Ресурсната осигуреност на фирмата с оглед на служители, собствени мощности и широката мрежа от коректни партньори позволява организацията и изпълнението на мащабни проекти.

Основният акцент се формира върху предварителен анализ на нуждите на клиентите ни (настоящи и бъдещи) с последващо адекватно, ценово и продуктово предложение и дългосрочен, постоянен контакт с тях с цел подобряване на взаимоотношенията и взаимен ангажимент. По този начин „Беремед“ ООД успя да се наложи като надежден партньор на стотици фирми.